Tarinamme

HOITOLA LUNA

Airi Kurg

Ripsimestari yli 14 vuotta. 

Jalka- ja käsihoitaja lähes 16 vuotta.                                                       

Koulutettu hieroja 3 vuotta.

Access Consciousness Bars harjoittaja.

Palvelemme sinua ammattipätevyydellä ja luottamuksella.

Ripsienpidennykset

Ripsipidennysten laittaminen on minun lempi kauneushoidon tyyppi. Nyt olen kouluttaja nuorille mestareille sekä ammattilaisille. Myös kouluttaudun itse joka vuosi aika monenlaisilla koulutuksilla, siksi että olla ajan tasalla. Ripsienmaailma on nopeasti muuttuva kauneusala, jo Venäjä sekä Viro on Suomesta 3 vuotta edessä sen takia ne ovatkin kehittyneimmät maat sillä alalla.

Ripsimaailma on nopeasti muuttuva kauneusala, jo Venäjä sekä Viro on Suomesta 3 vuotta edessä sen takia ne ovatkin kehittyneimmät maat sillä alalla.

"Olen kokenut ja nähnyt kaikenlaista 13 vuoden aikana ripsipidennysten laitossa. Kun opiskelin Virossa vuonna 2008, ei ollut Suomeen vielä se tapa tullut. Jotkut nauroivat, että onpa hassua ja mitä seuraavakasi aletaan pitentää. Nyt on kulunut aikaa ja voin sanoa, että kaikista naisista joka toisella on ripsienpidennykset."

Ripsienpidennykset on helppo tapa pitää huolta ulkonäöstä, näin voidaan jo työntää kirurgiset kasvojen kohotuksetkin kauemmas.

Mestarina suunnittelen aina asiakkaan kanssa sen ripsiä kunnioittaen millaiset ripset olisivat hänelle mukavammat sekä toivomuksen mukaiset. Otan huomioon elämäntavat, tyylin, kasvojenpiirteet, silmän muodon, toiveet (ripsienpituus, -paksuus) ym. 

Usein on asiakas kiittänyt minua, että kyselen hänen toiveensa ennen  ripsipidennysten tekemistä. Siinä tapauksessa olen ihmetellyt, että miksi eivät kaikki sitä tekee, koska se on tärkein osa ennen ripsipidennysten laittoa. 

Hoitola Luna on ensimmäinen Hybridi ripsienpidennysten valmistajat Kotkassa. 

Huom. Tarjomme nyt myös Hybridi ripsien koulutusta, juuri Kardashian ripsipidennystyyli on viime aikana suosituin ripsityyli meidän hoitolassa. 

Tutustu koulutukseen tästä >

https://www.hoitolaluna.com/l/houkuttelevia-hybrideja-kardashian/

Tervetuloa!


Hieronta ja Access Bars

Olen valmistunut koulutettu hierojaksi Kotkan Hieroja koulussa Tammikuussa 2019.

Tarjoan hieronta palveluita asiakkaille joilla on lanneselkäsairaudet, niskahartiaoireyhtymä, ylä- ja alaraajan tukiliikunta vaivoja, nivelrikkoja sekä perusterveille asiakkaille hoitoa lihasten ja nivelten hyvinvointiin. Hoitoaikaan kuulu asiakaan kartoitus, tutkiminen, alkuhieronta, lihaslämmittely ja nivelhoitona traktiot, liutukset sekä mobilisaatio.

Isoäitini sanoi, että minulla on hyvät kädet ja isona olisi hyvä, kun opiskelen hierojaksi. Pitkää aikaa kyllä meni siihen, kun päätin mennä opiskelemaan ja pääsin vasta toisella kokeilu kerralla koulutukseen. Ennen vielä ehdin opiskella koko vuosi lähihoitajaksi.

 Olen aina halunut auttaa ihmisiä. Sen takia olen lisäksi kiinnostunut paljon erilaisista kehon prosesseista, sekä energian hoidoista. 

Hyvä hieronta auttaa monenlaisiin vaivoihin. Se rentouttaa kehoa ja mieltä, sekä lisää onnenhormoonia eli serotoniiniä elimistöön. 

Mikä on Access bars?

https://www.hoitolaluna.com/access-bars-hoito/<br>

Luo kotisivut ilmaiseksi!